Stine Bolther

Foredrag

Jeg har holdt foredrag for både store og små forsamlinger i over 15 år. Foredrag kan sammensættes, så det passer til lige præcis dit publikum. Herunder er tre eksempler på populære foredrag. Kontakt mig hvis du har andre ønsker. Se også mere her: https://truecrime.dk/foredragsholder/stine-bolther/

Hvem er farligst?

– er det terroristen, trafikanten eller tossen, vi skal frygte mest? Eller i virkeligheden ægtefællen?

Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5 og TV3 har tv-vært og forfatter Stine Bolther siden 2002 arbejdet med alt, der har med blå blink at gøre.

Stine Bolther har fulgt de blå blink ud til de værste kriminalsager og personlige skæbner. Hun har interviewet mordere, rockere, hårde kriminelle, politi, redningsfolk og pårørende til ofre.

I et 2 timers foredrag med efterfølgende debat fortæller hun levende om kriminalitetens udvikling i Danmark. Er det blevet mere voldeligt? Er vores samfund mere råt end for bare 20 år siden?

Og er det terroristen, trafikanten eller tossen, vi skal frygte mest? Eller i virkeligheden vores ægtefælle? Gennem virkelige sager fortæller Stine Bolther om sin karriere, og tilhørerne kan se frem til en underholdende og især lærerig aften i selskab med en hærdet reporter på høje hæle.

Hvordan kan vi forstå en morder?

Den ultimative forbrydelse er drabet. Hvor et menneske vælger at slå et andet menneske ihjel.
Vi ser på gerningen med afsky, foragt, forfærdelse.

Men kan vi lære at forstå hvorfor de mange drabelige sager, som hvert år rammer omkring 50 skæbner rundt om i Danmark?

Det spørgsmål forsøger forfatter og kriminalreporter Stine Bolther at besvare. Hun har interviewet en lang række drabsmænd, har fulgt et utal af retssager i både by- og landsretterne og hun har skrevet 4 bøger om virkelighedens drabssager fra hele landet.

Under foredraget kommer tilhørerne helt tæt på konkrete sager som Amagermanden, stewardessedrabet og helt nye og endnu uopklarede sager fra 2016. Ved at søge svar i gerningsmændenes motiv til at slå ihjel, kommer vi tættere på et svar.

Der vil være masser af tid til debat og spørgsmål både undervejs og bagefter.

Sådan skriver du en bog

På dette foredrag får du insiderviden og gode råd, hvis du selv går med en forfatter i maven.

Du kommer også helt tæt på arbejdet med bøger om virkelighedens drabelige verden fx “Drabschefen” fra 2006, “Drabschefen – Nye Sager” fra 2012 begge med Ove Dahl som fortæller, og samtalebogen ”Drabscheferne De Største Sager” fra 2016 med de to tidligere drabschefer, Ove Dahl og Kurt Kragh. Hvordan Stine Bolther kom helt tæt på de drabelige sager, og en fortælling om de 7 motiver til at slå ihjel. Hele sagen om den såkaldte Amagermand bliver også forklaret her.

Stine Bolther kommer også ind på hendes bestseller krimi ‘Hævn’ og arbejdet med den skønlitterære genre som hun også har erfaring med i forfatterduoen Holm & Bolther. Hvordan finder man på plottet, personerne, tidsforløbet, dramaet, overraskelserne. Og hvordan DU selv kan komme i gang med dit eget forfatterskab. Det er ikke nær så svært, som du måske tror.

Hvordan finder man på den helt rigtige historie, og hvordan går man i gang. Alt dette og meget mere hører du om på dette foredrag.