Stine Bolther

Bøger

DRABSCHEFEN (2006)
JP/Politikens Forlag

Om Drabschef fra Københavns Politi, Ove Dahl. Et unikt indblik i politiets arbejde med 10 forskellige drabssager – bl.a. det uopklarede drab på Stine Geisler og parteringsdrabet på taxa- chaufføren i Adelgade i 2005. Bogen lå længe på bestseller-listerne og har pt. solgt omkring 50.000 eksemplarer.

KRIMIEN HÆVN (2009)
JP/Politikens Forlag

Hovedpersonen er en kvindelig kriminalreporter på en formiddagsavis i København, som bliver sendt på hårdt arbejde, da en justitsminister og hans kone bliver slået ihjel i deres hjem nord for København. Filmrettighederne er solgt til SF Film, som nu arbejder på et filmmanuskript.

DET PERFEKTE MORD (2010)
JP/Politikens Forlag

Gennemgang af danske giftmord gennem tiderne – fortalt og gennemgået af retsmediciner og chefretskemiker Bent Kæmpe.

DRABSCHEFEN NYE SAGER (2012)
JP/Politikens Forlag

Endnu flere danske drabssager – fortalt af drabschef Ove Dahl. Bl.a. om Amagermanden, stewardesse- drabet og avisbuddet, der blev slået ihjel. Igen en bestseller på de danske lister.

DRABSCHEFERNE – DE STØRSTE SAGER (2016)
JP/Politikens Forlag

En samtale-bog mellem de to tidligere drabsefterforskere Ove Dahl, Københavns Politi, og Kurt Kragh, Rigspolitiets Rejsehold. Et spændende kig ind i en mørk verden og et forsøg på at forstå, hvordan et menneske kan begå den største forbrydelse af alle: Drabet.

DE 7 DØDSSYNDER (2018)
Lindhardt & Ringhof

De 7 dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kan nemlig være med til at forklare, hvorfor nogle mennesker begår de værste forbrydelser.

OPKLARET – DRABSCHEFENS ERINDRINGER (2018)
JP/Politikens Forlag

I bogen ’Opklaret’ fortæller drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller Jensen detaljeret om en række af sine største sager, giver et unikt indblik i arbejdet med efterforskningen og beskriver de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs. Med stor åbenhed fortæller den garvede efterforsker også om, hvordan han tackler tanker og følelser i jagten på gerningsmændene.