Stine Bolther

Kurser i pressehåndtering

Lær at håndtere pressen bedre

Vil du gerne blive bedre til at håndtere pressen?
Skal du og din medarbejdere styrkes i kommunikation og kropssprog?

Jeg har flere års erfaring med at undervise i kontakten med pressen og give svar på spørgsmål i en presset situation. Blandt mine kunder er Rigspolitiet, Anklagemyndigheden, Rigsadvokaten, Kriminalforsorgen, Region Syd, Nordsjællands, Midt- og Vestsjællands og Københavns Politi, Danske Beredskaber, Hovedstadens Beredskab, Østsjællands Beredskab, Beredskab Øst, diverse kommuner, styrelser og Falck. Faggrupper som ejendomsmæglere, undervisningsansvarlige, fysioterapeuter og gynækologer har jeg også undervist. 

I det hele taget har jeg undervist over 150 forskellige typer personer i at stå foran et kamera, tale til kameraet og blive tydeligt forstået. Jeg underviser i skærmtræning og i at huske en given tekst. Du får et unikt indblik i den kritiske journalists tankegang, og hvordan du også selv kan være med til at placere din vinkel i mediebilledet. 

Kontakt mig på mail eller 30652935 for et specialsyet tilbud i dine faciliteter eller i faciliteter jeg finder. Jeg samarbejder også med Kriseavisen.dk ved store set-ups.

“Fantastisk kursus. Jeg kan kun anbefale dette til andre, som har kontakt til pressen”

Kursist Christian Berthelsen, Rigspolitiet

Kurser afholdes over hele landet.

Skriv for priser.

OBS: Kurserne her er bygget op til den enkelte kursist.

Individuelle kurser sammensættes også gerne, så de er skræddersyet dine ønsker.

Kontakt mig for tilmelding, yderligere info og kursusmateriale.

“Brandgodt kursus! Det bedste var det meget praksisnære og mange konkrete eksempler. Og så var optagelserne af mig selv i et “angstfrit” rum”

Carsten Spliid, vicepolitiinspektør, Nordsjællands Politi

Jeg er den rette

Efter over 20 år som reporter i de blå blinks verden forstår jeg om nogen hvilke mekanismer, der går i gang, når det virkelig brænder på.

Jeg kan lære dig at bygge bro mellem de forskellige former for kommunikation, vi træner konkrete situationer og du bliver bedre forstået både internt og eksternt.

“Tiden fløj afsted – mine forventninger til kurset blev i meget høj grad indfriet”

Kursist Henrik Sass, områdeleder Brand Falck Nordsjælland

“Siden kurset har jeg brugt flere af de tips, jeg lærte. Blandt andet hvordan jeg selv kan være med til at bestemme location, og hvordan man forbereder sig bedre”

Sidse Petersen, oversygeplejerske, Kolding Sygehus